terug naar overzicht
8-daagse Zillertal - Tirol - Oostenrijk Een deugddoende en verkwikkende vakantie in de bergen!

In de kijker

 • 4*hotel
 • Tafeldranken avondmaal inbegrepen
 • Muzikale avonden met bekende artiesten

Van 16 augustus 2020
Tot 23 augustus 2020

Tirol biedt werkelijk alles voor een heerlijke en ontspannende vakantie! De prachtige natuur met hoge bergen, groene alpenweiden, heldere meren en karakteristieke dorpjes zorgen voor een uniek mooi landschap. In het hart van het romantische Zillertal, een streek die tot de mooiste van Tirol wordt gerekend, staat een modern en comfortabel 4*hotel, met smaakvolle kamers en een zwembad. Hier beleef je onvergetelijke avonden met topmuzikanten uit het Zillertal! ’s Morgens krijg je een uitstekend ontbijtbuffet en ’s avonds een themabuffet of menukeuze met soep-, groenten- en dessertbuffet. De dranken (alcoholvrij, bier, wijn) zijn ’s avonds aan tafel inbegrepen!

DAG 1:

Via autosnelwegen bereiken we Tirol, het land van de bergen. Het ideale kader voor een sfeervolle vakantie in de gezonde berglucht.

DAG 2 - ZILLERTAL- VERKENNING:

Na het ontbijt kan je het dorp verkennen en wandelenwe tot St.-Pankraz. Om de wandelaars te versterken wordt iets geestrijks voorzien. In de namiddag maken we een oldtimer-tractorrit door de regio. Een gezegde luidt: goed eten en drinken houden lichaam en ziel samen. Daarom wordt halt gehouden in het ‘Dorfplatz-Café’ voor een kopje koffie met taart. De avond wordt muzikaal afgesloten.

DAG 3 - GERLOS EN BERGHUT:

Na een rustige morgen maken we een uitstapmiddenin een ongeschonden natuurgebied. Gerlos ligt schitterend weggestopt op 1 250 m hoogte in het Gerlosdal, in een landschap van uitgestrekte bossen, idyllische bergmeertjes, gezellige almhutten en wildwaterriviertjes waarin aan rafting wordt gedaan. ’s Namiddags is er een rustige wandeling tot aan een berghut. ’s Avonds is er opnieuw een muzikale afsluiter.

DAG 4 - SCHWAZ EN TRATZBERG:

Het met 15 000 koperen platen bedekte dak van de grootste gotische hallenkerk van Tirol, bewijst de belangrijkheid van de koper- en zilvermijnen die Schwaz ooit welvaart brachten. Het bezoek aan het ‘Silberbergwerk’ is een verrassende tocht door het verleden in de buik van de berg. ’s Namiddags breng je een bezoek aan één van de mooiste, nog bewoonde renaissancekastelen van Tirol, Tratzberg. Het kasteel is nog altijd in privébezit. Na het treinritje krijgen we een indrukwekkende rondleiding in het Nederlands. Voor de muziekliefhebbers is er deze avond een optreden van de lokale blaaskapel.

DAG 5 - KUNDLERKLAMM EN RATTENBERG:

Na een treinritje maak je een makkelijke prachtwandeling door een romantische kloof, de ‘Kundlerklamm’. Het middagmaal nemen we in Rattenberg, het kleinste Tiroolse stadje. Nadien heb je rustig de tijd om van het centrum van de glasslijpkunst te genieten. Een bezoek aan een kristalatelier is mogelijk. Ook deze avond is er een muzikaal optreden.

DAG 6 - HINTERTUX EN SWAROVSKI:

’s Morgens rijden we naar het wondermooieTuxertal. Aan de ingang van dit prachtige dal ligt Finkenberg. De prachtige omgeving biedt vele mogelijkheden. In Hintertux kan je met de kabelbaan tot op een hoogte van 2 660 m of 3 250 m. Daar is het genieten van een uniek uitzicht. ’s Namiddags bezoek je de wereldberoemde kristalateliers van Swarovski. Men valt er van de ene verrassing in de andere. Ook deze avond is er een optreden voorzien.

DAG 7 - VERRASSENDE TOCHT:

Vrije voormiddag om te genieten van de prachtigenatuur. Wandelaars kunnen, op eigen initiatief, de Schleier-waterval bezoeken. De namiddag zit vol verrassingen. Hoe kan de natuur toch zo mooi zijn! Wat het worden zal, verklappen we lekker niet. Ben je nieuwsgierig?‘s Avonds kan men deelnemen aan een kruisboog-tornooi of is er een optreden.

DAG 8:

De vakantie in het charmante, muzikale Zillertal zit erop. Na het ontbijt vertrekken we met de autocar, volgeladen met koffers, souvenirs en blije reizigers huiswaarts.
 • Prijs

  PRIJS: € 1035,00 Per persoon in vol pension€ 1055,00 Per persoon in vol pension bij inschrijving na 1 maartToeslag éénpersoonskamer: € 65,00Toeslag dubbele kamer voor alleengebruik: € 130,00
 • Inbegrepen

  • Tafeldranken (bier, wijnen, alcoholvrije dranken)bij het avondmaal
  • Whirlpool, sauna, infraroodcabine, zwembad
bekijk algemene voorwaarden
Om u in te schrijven voor deze reis kan u het onderstaande formulier invullen.
(meer info)
(meer info)
Om spam tegen te gaan vragen wij u het getal 5 voluit te typen.
Als u meer info wenst over deze reis kan u het onderstaande formulier invullen.
Om spam tegen te gaan vragen wij u het getal 5 voluit te typen.