Info over onze COVID-19 maatregelen

update 28/3/2020

Beste klanten

Wij wensen jullie even te informeren over de stand van zaken.

Eerst en vooral hopen wij dat jullie allemaal in een goeie gezondheid zijn. We leven mee met de families die getroffen zijn door het coronavirus.

Alle begeleide autocarreizen met vertrek tot 19 mei werden geannuleerd. (uitgenomen musical Dhaens) Bij de begeleide vliegtuigreizen wachten we op berichten van de touroperators waar wij mee samenwerken.

U werd of wordt door ons persoonlijk gecontacteerd. Wij zijn druk in de weer om de administratie die hiermee gepaard gaat af te werken. Wij vragen u vriendelijk eventjes geduld en vragen u ons NIET telefonisch te contacteren.

Voor reizen met vertrek vanaf 20 mei zullen wij iedere week een verdere update geven. We volgen de situatie op de voet en beslissen reis per reis.

Zoals in een vorige mail vermeld werken we met een systeem van coronavouchers ter waarde van het reeds door u betaalde bedrag. Die zullen minstens een jaar geldig zijn. De vouchers zullen per email of post bezorgd worden binnen een drietal weken.

Ons kantoor blijft gesloten tot eind april. Telefonisch blijven we bereikbaar van 9u-12u. Gelieve ons enkel te contacteren bij dringende gevallen.

Maar ook wij domen en kijken verder.
Momenteel werken we verder aan verplaatste en nieuwe reizen vanaf september die niet in onze brochure staan.
Alvast een klein overzichtje :
Citytrip Rome (10-13/11/2020)
Citytrip Krakau (14-17/10/2020)
Het andere Normandië (25-28/9/2020)
4-daagse onbekend Luxemburg (3-6/9/2020)
Bezoek aan de fabrieken van Mercedes en Setra (19-22/10/2020)
Citytrip Firenze (17-20/10/2020)
3 daagse Amsterdam (16 – 18/10/20)
Verschillende dagreizen met oa Blokken, Hoppecruyt, Dovy keukens …
Wenst u op de hoogte gehouden worden over onze nieuw aanbod/reizen in het najaar? Of u wenst reeds in te schrijven?Graag een mailtje naar info@reizenpatteeuw.be

Zorg goed voor uzelf en elkaar en wij bedanken u voor uw begrip en vertrouwen.
Bert en Ann-Sofie en het volledige team van Reizen Patteeuw

 

Update 20/03/20

Beste klant,

Eerst en vooral hopen wij dat jullie allemaal in een goeie gezondheid zijn. We leven mee met de families die getroffen zijn door het coronavirus.

De situatie is ernstig. Wij doen onze uiterste best om alle klanten te informeren over de geboekte reizen.
Het vouchersysteem voor de reeds betaalde voorschotten zal bij ons ook verplicht worden door een ministerieel besluit van de overheid. De coronavouchers zijn voor de door ons tot nu toe geannuleerde reizen. De coronavouchers met een unieke code zullen dan ook naar u opgestuurd worden en hebben de waarde van het deel die u al betaald hebt voor de reis. Daarnaast kan ook ingeschreven worden op een andere reis.

Hebt u vragen over uw individueel dossier van het reisbureau, dan kan u ons zeker contacteren op moorslede@reizenpatteeuw.be. Wij bellen of mailen u zelf wanneer er eerder veranderingen zijn van de desbetreffende Touroperator.

In de media komen onheilspellende berichten over de zomerreizen. Het is echter onduidelijk over welke soort reizen en welke bestemmingen dit gaat. Binnen of buiten Europa, Frankrijk , Duitsland,..

Wij zullen week per week de situatie evalueren en iedere vrijdag een update geven met de geannuleerde reizen. Voorlopig hebben wij alle eigen groepsreizen met vliegtuig en autocar geannuleerd tot 5 mei. Wij zullen u voor deze reizen contacteren op maandag of dinsdag.

Daarnaast organiseren we in september en oktober enkele nieuwe reizen. Er zijn ook verschillende reizen verplaatst naar het najaar. Wij hopen dat tegen die tijd het coronavirus reeds tot het verleden hoort en dat er dan weer volop kan gereisd worden. Meer info volgt.

Wij zijn maar met een beperkt aantal mensen op kantoor dus mogen wij u vragen ons zoveel mogelijk te contacteren per mail? Dan kunnen wij u opbellen. Waarvoor dank.

Wenst u op de hoogte te worden gehouden van de situatie ? Dan kan u zich inschrijven op onze mailinglijst via de contactpagina.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.
Met vriendelijke groeten


Bert, Ann-sofie en het ganse team van Reizen Patteeuw.

Terug naar overzicht