terug naar overzicht
7-daagse winterreis Zillertal

In de kijker

 • Dagrit
 • 4*hotel
 • Tafeldranken avondmaal inbegrepen
 • Uitstappen en sportieve mogelijkheden

Van 24 maart 2018
Tot 30 maart 2018

Genieten in het natuurpark Zillertal, een natuurlijke schoonheid. Bij Strass vloeit de Zillerrivier in de machtige Inn, de levensader van Tirol. Er is een grote verscheidenheid aan mogelijkheden om aan je vakantiewensen te voldoen: panoramische zichten, natuur beleven, wandelingen maken, bezienswaardigheden bezoeken, sportieve verwezenlijkingen,...De muzikaliteit van de Zillertalers is alom bekend. Het is een wezenlijk deel van het dagelijkse leven. Het vrolijke karakter van de inwoners uit zich ook in hun dialect. Deze reis is een combinatie van wandelen, skiën en bezoeken brengen. Aan jullie de keuze!

 • Hotel

  MUZIEKHOTEL PACHMAIR****Midden de majestueuze Zillertaler bergwereld ben je hartelijk welkom in het historische hotel (1453). De leuze luidt er: “Traditie als erfgenaam van gisteren en vandaag als uitdaging voor morgen”, en dit al sinds generaties. Smaakvolle en klare comfortkamers en een verwenpension met menukeuze, een voorgerechten-, soepen-, groenten- en dessertbuffet of 2x in de week een culinair buffet met showkeuken. De dranken (bier, wijn en alcoholvrije dranken) zijn bij het avondeten inbegrepen. Een groot ontbijtbuffet met een gezondheidshoek, sekt-bar en drankbronnen sterken je ’s morgens. ’s Namiddags is er steeds een stuk taart en een kop koffie te verkrijgen.Het verwarmde zwembad, de whirlpool, het solarium en de infraroodcabine kunnen je dag aangenaam maken. PACHMAIRS ZILLERTALER MUZIKANTENPARADEbehoort tot het beste programma in de Alpen. Elke avond is er animatie met afwisselende optredens van hoog niveau.Leven, lachen, dromen en zich goed voelen, dat is vakantie in hotel Pachmair.

DAG 1:

Via Belgische, Luxemburgse, Duitse en Oostenrijkse autosnelwegen bereiken we het Zillertal in al zijn pracht. We betrekken onze kamers en schuiven aan voor een lekkere maaltijd. Smakelijk!

DAG 2 Dorpswandeling en kaasmakerij:

Vandaag maken we kennis met het dorp en wandelen we tot het historische kerkje St. Pankraz. Onderweg vernemen we heel wat over het dorp en de vallei maar genieten we ook van de pracht van het Zillertal.Na het middagmaal bezoeken we de kaasmakerij, de “Zillertaler Heumlich-Sennerei” van Fügen. Je krijgt inzicht in de arbeidswereld van een kaasmakerij. Het bezoek begint met het bekijken van een film om daarna de kaasmeester bezig te zien. Het museum toont de geschiedenis van de kaasmakerij een geeft een idee van de kaasproductie over 100 jaar. Natuurlijk kan er geproefd worden. ’s Avonds geniet je van een muzikaal optreden.

DAG 3 Mayrhofen en Zell am Ziller:

In de voormiddag wordt een bezoek aan de heimelijke hoofdstad van het Zillertal gebracht. Mayrhofen biedt naast de vele hotels talrijke winkels, bars en restaurants.Na het middagmaal brengt de autocar je naar de historische hoofdplaats van het dal, Zell am Ziller. We wandelen langs de Ziller tot in Hippach om dan via de andere oever terug Zell am Ziller te bereiken. Uiteraard is er ook voorzien dat je in deze plaats nog wat kunt rondkuieren. Ook deze avond is er muzikale animatie.

DAG 4 Het Karwendelgebergte:

Na een rustige morgen brengt de autocar ons tot aan de Achensee. Onderweg krijg je een mooi zicht op het fjordachtige meer en het Rofangebergte. Vanaf Pertisau wandelen we het wonderlijke Karwendelgebergte in met zijn unieke uitzicht. Het middagmaal wordt in een typisch “Jausenstation” aangeboden. Een maaltijd passend bij deze omgeving.Daarna wandel je terug tot Pertisau. De niet-wandelaars worden met de autocar tot het “Jausenstation” gebracht. Op de terugweg wordt nog halt gehouden bij een indrukwekkend uitzichtpunt met zicht op de Inn-vallei en het Zillertal. Nadien kan je in café Dorfplatzl bij een kop koffie en een stuk taart je ervaringen van vandaag met andere reizigers delen. Een muzikaal entertainment verzorgt de avondanimatie.

DAG 5Innsbruck:

De gids, in samenspraak met het hotel, verwent ons vandaag met een lichte wandeling in de omgeving van het hotel. In de namiddag is er een vrije namiddag in Innsbruck. Vooral een bezoek aan deze romantische, door de witte bergen omgeven stad is in de winter fascinerend. Of geniet je liever van een vrije namiddag in de wellness?

DAG 6 Wandeling langs de Ziller en het Feuerwerk – Holzerlebniswelt:

In de voormiddag wandelen we op een rustig tempo stroomafwaarts langs de Ziller en genieten we van de omgeving, de natuur en de wandelaars om ons heen. Na het middagmaal brengt de autocar ons tot in Fügen voor een bezoek aan het “Feuerwerk”. Tijdens de rondleiding krijg je een inkijk in de fascinerende, technische inrichtingen van één van de modernste en efficiëntste biomassa-krachtcentrales van Europa. Ook de 13 minuten durende film daaromtrent geeft iets extra. Een bezoek waar je nog lang zult over napraten. Show, sfeer en dans is er ook deze avond.

DAG 7:

Aan alle mooie liedjes komt een einde, ook aan deze winterreis. Na het ontbijt wordt de terugreis aangevat. Onderweg kan je wegdromen bij de mooie herinneringen aan deze toch wel verrassende winterreis naar het Zillertal.
 • Prijs

  PRIJS: € 745,00 Per persoon in half pension€ 765,00 Per persoon in half pension bij inschrijving na 1 decemberToeslag éénpersoonskamer: € 45,00OPTIE: Mogelijkheid tot vol pension: € 65,00 per persoon
 • Inbegrepen

  • Volledig avondprogramma
  • Gratis gebruik van wellness-center
  • Drank tijdens de avondmalen (wijn, bier en frisdrank)
bekijk algemene voorwaarden
Om u in te schrijven voor deze reis kan u het onderstaande formulier invullen.
(meer info)
(meer info)
Om spam tegen te gaan vragen wij u het getal 5 voluit te typen.
Als u meer info wenst over deze reis kan u het onderstaande formulier invullen.
Om spam tegen te gaan vragen wij u het getal 5 voluit te typen.