terug naar overzicht
6-daagse winterreis Inntal - Een sprookjestocht in de winter!!

In de kijker

 • Dagrit
 • Half pension
 • 4*hotel

Van 19 februari 2018
Tot 24 februari 2018

Reis mee, leun achterover, ontspan en geniet van een idyllische tocht. Met een nostalgische sprookjestrein die jou doorheen een ondergesneeuwd landschap voert. Laat je betoveren op een reis die je uitnodigt om verbaasd te zijn, te genieten, weg te dromen en het drukke leven even te onderbreken.Je verblijft in een 4*hotel in het centrum van Jenbach midden de adembenemende natuur van de Tiroolse Alpen. In het hotel is er een wellness met hallenbad.

DAG 1:

Via Belgische, Luxemburgse, Duitse en Oostenrijkse autosnelwegen bereiken we Jenbach in het Inntal. We worden er hartelijk verwelkomd.

DAG 2 Een winterse sprookjestocht:

Doorheen een imposante bergwereld bereiken we Mittersill in het Salzburgerland. Je hebt er ruim de tijd om het unieke “Alpine Beleveniswereld Museum” te bezoeken. Ver weg van wind en winterse weersomstandigheden kunnen we ons verbazen over de hoogste bergtoppen van Oostenrijk, één van de indrukwekkendste watervallen ter wereld en nog zoveel meer. Daarna volgt een romantische panoramische tocht met een nostalgische trein van Mittersill tot Krimml met onderweg zicht op de al dan niet ondergesneeuwde Pinzgauervallei en het hoge Tauernmassief. Van Krimml gaat het verder tot de “water-wonder-wereld”. Daar staat een geleide fakkelwandeling naar de verlichte Krimml-watervallen op het programma. Op de terugtocht wordt het avondmaal in een lokaal restaurant aangeboden.

DAG 3 Rondom de Kitzbüheler Alpen:

Vandaag maken we kennis met de Kitzbüheler Alpen. We bezoeken een bijzondere kaasmakerij, der “Tiroler Schaukäserei”. Je verneemt uit eerste hand hoe de ‘Grote & Kleine Stinker’ ontstaan, ruiken en smaken. We zijn welkom om toe te kijken, te smullen en om verbaasd te staan.Na het proeven wordt de uitstap verder gezet. In het “Tiroler Schnapsmuseum” komen we heel wat te weten over de geestrijke drank. Uiteraard mag je proeven!

DAG 4 Paardenkoetstocht en eenauthentieke “Hütten-“avond:

Vandaag staan op het programma: een rondleiding in een typische Tirolerhoeve en het proeven van regionale producten.Na een romantische koetstocht worden we in het hotel uitgenodigd voor een ontspannende Glühwein-babbel. Als afscheid aan deze dag mag je je nu al verheugen op een heel bekoorlijke en verrassende “Hütten”-avond met een smaakvol authentiek menu.

DAG 5 Een berghotel:

Na het ontbijt bezoeken we een Alpen-gasthof midden de Kitzbüheler Alpen. Met de autocar rijden we tot op een hoogte van 1 270 m. Je verneemt er hoe spek gemaakt wordt. Ook bezoek je de rookkamer en de rijpkelder. Deze laatste is in de rotsen uitgehouwen. Alles wat aangeboden wordt, komt van het eigen landbouwbedrijf, zoals spek, worst, kaas en boter. Maar ook zelf gebrande schnaps. Pas in de namiddag wordt naar het overnachtingshotel gereden.

DAG 6:

Aan alle mooie liedjes komt een eind, ook aan deze reis. Na een rustig ontbijt vatten we de rit richting Moorslede aan. Onderweg zal je genieten van de mooie herinneringen aan deze verrassende winterreis.
 • Prijs

  PRIJS: € 575,00 Per persoon in half pension€ 595,00 Per persoon in half pension bij inschrijving na 1 decemberToeslag éénpersoonskamer: € 85,00OPTIE: Mogelijkheid tot vol pension: € 60,00 per persoon
 • Inbegrepen

  • Avondmaal in Hankes Restaurant
  • Panoramarit met nostalgietrein naar Krimmler watervallen gevolgd door een fakkelwandeling
  • Boerderijbezoek met proeven van kaas
  • Bezoek aan een schnapsmuseum
  • Avondmaal en muziek in een typische Alpenhut
  • Paardenkoetstocht
bekijk algemene voorwaarden
Om u in te schrijven voor deze reis kan u het onderstaande formulier invullen.
(meer info)
(meer info)
Om spam tegen te gaan vragen wij u het getal 5 voluit te typen.
Als u meer info wenst over deze reis kan u het onderstaande formulier invullen.
Om spam tegen te gaan vragen wij u het getal 5 voluit te typen.